Folii speciale geamuri

Folie de protectie solara

Este o folie foarte subtire, transparenta cu nuanta argintiu sau bronz, ce se aplica pe interiorul sau exteriorul sticlei. Aceasta reflecta pana la 75% din energia solara, reduce radiatiile UV si previne supraincalzirea reducand efectul de sera. Folia pastreaza transparenta sticlei si nu imprastie lumina in toate directiile. Are un efect de oglinda pe partea in care este lumina mai puternica, dar nu distorsioneaza si nu impiedica vizibilitatea din partea cu mai putina lumina.
Creste confortul in incapere si contribuie la economia energiei electrice prin reducerea utilizarii sistemelor de climatizare.
Folie de protectie solara este o alegerea excelenta daca doriti un spatiu de lucru sau de locuit, in care sa aveti o ambianta si o temperatura placuta, atat vara, cat si iarna.

Folia de securizare si antiefractie

Aceasta folie incolora aplicata pe geam, formeaza ca o membrana integrala care mentine sticla pe loc si evita spargerea geamurilor de sticla in caz de explozie sau vandalism. Este folosita pentru spatii precum centre comerciale, magazine, banci, scoli, spitale, institutii publice, sali de sport, spatii expozitionale, case etc Avand un adeziv special conceput, folia absoarbe energia creata de impactul cu un obiect sau o unda de soc provocata de o explozie, diminuand mult riscul de spargere a sticlei. In cazul in care sticla se sparge, membrana invizibila si rezistenta tine impreuna bucatile de sticla. Sticla se sparge, dar ramane intr-un singur loc, pastrand siguranta oamenilor si a echipamentelor. Datorita materialului special din care este produsa aceasta folie, transparenta si vizibilitatea nu sunt afectate chiar si dupa ani de expunere la soare.

Folia tip oglinda

Solutiile de genul perdele sau jaluzele nu sunt intotdeauna potrivite in special pentru spatii business si provoaca o pierdere semnificativa de lumina. Aplicarea unei folii cu oglinda unidirectionala face posibila rezolvarea eficienta a problemei delicate cu intimitatea, confidentialitatea. Folia tip oglinda ofera protecție tuturor tipurilor de suprafete din sticla, conserva lumina naturala si restrictioneaza vizibilitatea din exterior spre interior in birourile situate la parter, sali de sedinte samd. Foliile au nuante de auriu, argintiu sau albastru.

Folie video - proiectie

Aceasta folie constituie o metoda moderna si foarte eleganta de a crea un ecran de proiectie, inlocuind varianta clasica. Este o folie autoadeziva ce poate transforma orice partitie din sticla intr-un ecran de proiectie pentru videoproiectorul dumneavoastra. Va oferi o imagine clara si luminoasa, vizibila de pe ambele parti ale sticlei. Folia poate fi montata pe partitiile de sticla despartitoare ale unui birou sau sala de meeting, realizarea unor afisari pentru magazine, centre comerciale sau institutii publice sau pentru crearea unor ecrane de proiectie neconventionale pentru evenimente si expozitii.

Echipa noastra are o experienta de peste 7 ani in amenajari vitrine, spatii comerciale si birouri si va ofera un serviciu de calitate complet: Masurarea suprafetelor, Proiectare, Simulari, Productie si Montaj.

masuratori
simulare
productie
montaj
Intra in legatura cu noi si spune-ne cu ce te putem ajuta.

Ne poti contacta oricand, folosind formularul de contact de mai jos, sau, telefonic, in zilele lucratoare.